Dovlecei pane - putin mai altfel

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2010 | 8565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • marar verde tocat
  • usturoi dupa gust
  • 100 g faina
  • ulei pentru copt
  • telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane - putin mai altfel:

Dovlecelul se curata si apoi se rade pe razatoarea cu gauri mari. Ouale se bat bine cu sare si piper si se adauga peste dovlecelul razuit. Punem marar verde tocat, usturoiul razuit ,faina , telemea rasa, sare si piper daca mai este nevoie. Se invarte bine-bine si se pune uleiul la incins. Cu lingura luam din dovlecel si punem la prajit. Se prajeste pe ambele parti si scoatem pe un servetel sa se scurga uleiul.
Se poate servi rece sau cald...

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane - putin mai altfel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

gaby_duceag 1

19.12.2010, 09:22

tare faini

MotanLaOale 1

20.12.2010, 09:25

bune bune

DIANA B 1

13.06.2011, 13:05

Cred ca la aceasta reteta , n-as zice ,,nu-mi place dovecelul" , e altceva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de usturoi