Cartofi wedges

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2014 | 9468 vizualizari

 

O mare mare bunatate, sper sa va placa si voua, la fel de mult cum ne-au placut si noua! :)

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi mari
  • 1 ceasca de ulei( 100 ml) de masline
  • Cate un praf din fiecare condiment:
  • cimbru
  • rozmarin
  • busuioc
  • pudra de usturoi
  • boia dulce
  • turmeric
  • 5 catei de usturoi zdrobiti
  • sare de mare
  • piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi wedges:

Cartofii se spala, se curata si se taie in doua, apoi in cate bucati dorim in 4 sau 6, mai groase mai subtiri( de regula se taie in bucati mai mari).

Se pun intr-un bol mai adanc iar peste ei se toarna mixul de ulei, usturoi zdrobit, sare si condimente. Se amesteca bine, sa patrunda sosul peste tot.

Asezam in tava o foaie pergament si punem cartofii. Important este sa nu-i suprapunem , sa fie doar unii langa altii.

In 35 de minute la cuptor la 200 de grade sunt gata.

Desigur puteti varia condimentele in functie de gusturile personale. Mie asa imi plac cel mai mult.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi wedges" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]