Desert pana cotta cu sirop de coacaze rosii

de Catalina L in Dulciuri, 21 Oct 2017 | 4501 vizualizari

 

O reteta rapida cu siropul delicios de coacaze rosii- reteta aici.
Pozele nu sunt prea reusite caci acest desert a fost mancat si apreciat foarte repede :) dar va asigur ca este delicios.
 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/08/pana-cotta-cu-sirop-de-coacaze-rosii.html

 

INGREDIENTE

  • 20 cl de lapte
  • 20 cl de smantana lichida
  • 30 g de zahar
  • 2,5 foi de gelatina
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • vanilie pudra
  • sirop de coacaze rosii sau coulis de fructe de padure
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pana cotta cu sirop de coacaze rosii:

Puneti foile de gelatina la hidratat in apa rece. Intr-o oala adanca, puneti la fiert laptele cu smantana, zaharurile si vanilia.

Amestecati cand ajunge la fierbere, luati de pe foc si adaugati gelatina stoarsa bine.

Amestecati pana se topeste.

Turnati in pahare sau in vase ramequins.

Lasati sa se raceasca la temperatura ambianta, apoi dati la rece cel putin 3 ore.

Cand panna cotta este legata, puneti deasupra sirop de coacaze rosii sau coulis de fructe de padure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pana cotta cu sirop de coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogoşi