Degetele de pui

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2014 | 9209 vizualizari

 

Copiii le vor adora, cu siguranta.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • boia
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Degetele de pui:

Se spala pieptul de pui si se portioneaza in fasii inguste.

Se sareaza si se pipereaza.

Ouale se bat cu putina sare.

Condimentele se amesteca cu pesmetul.

Se trece carnea prin faina, ou, pesmet, iar apoi se prajesc in ulei incins.

TIPS-URI

1

Se condimenteaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Degetele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui