Creveti trasi in unt si usturoi

de love_cherry in Fructe de mare, 12 Ian 2013 | 8574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr creveti proaspeti
  • 50 gr unt
  • 4-5 graunte de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti trasi in unt si usturoi:

Se curata crevetii,si li se indeparteaza capul si piciorusele.Punem in tigaie untul,apoi usturoiul tocat marunt.Adaugam dupa aprox.1-2 min crevetii si restul condimentelor.Se pune capacul tigaii si se lasa in jur de 5 min.Se decrusteaza si se servesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti trasi in unt si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de icre de scoici St.Jacques si ou de rata