Crenvusti in aluat de paine

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2013 | 6243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 400 g faina
  • 1 lingura untura
  • 1 cubulet drojdie proaspata
  • 1/2 lingurita sare
  • apa calduta
  • In plus:
  • 9 bucati crenvusti de curcan
  • 3 linguri lapte
  • oregano uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in aluat de paine:

Intr-un vas punem faina, iar in mijloc se facem o gropita unde vom pune drojdia dizolvata in putina apa calduta si untura.

Adaugam apoi sarea si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta.

Trebuie sa ne rezulte un aluat nelipicios.

Acoperim vasul cu un prosop curat si lasam aluatul la crescut la loc cald pana isi dubleaza volumul.

Dupa ce si-a dublat volumul,intindem putin ulei pe o planseta si impartim in 9 bilute aproximativ egale.

Intindem fiecare bila de aluat, asezam crenvurstiul si rulam.

Precedam la fel si cu restul bucatiilor pana terminam.

Asezam cornurile obtinute intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasam la crescut inca 20 de minute.

Inainte de a baga tava la cuptor ungem fiecare corn cu putin lapte si presaram oregano.

Dam tava la cuptor pana se rumenesc usor, vreo 20-30 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti in aluat de paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini pateuri din foetaj cu cirnati trandafir