Cartofi cu kaiser la cuptor

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2013 | 3654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr. cartofi
  • 300 gr. kaiser
  • 3 cepe marime medie
  • 2-3 linguri ulei
  • 150 ml. apa
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu kaiser la cuptor:

Cartofii se curata, se spala si se taie rondele de 1 cm. Ceapa se curata si se taie julienne. Kaiserul se taie si el felii si se cresteaza putin la un capat cu cutitul. Intr-un vas yena se pune uleiul, cartofii in strat uniform si apa. Peste cartofi se pune ceapa si feliile de kaiser. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Se acopera cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor la foc mediu timp de 40 de minute. Ultimele 10 minute se indeparteaza folia pentru a se rumeni kaiserul .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu kaiser la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu salvie la cuptor