Crenvusti imbracati cu cartofi

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 12710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 6-7 crenvusti subtiri
  • ptr sos:o cana de lapte
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linguri de branza cu ierburi
  • 2 linguri de amidon alimentar
  • ierburi de provincie(rozmarin,cimbru,oregano,busuioc,piper)
  • sare
  • ciboulete(firisoare de ceapa fina)ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti imbracati cu cartofi:

Se curata si se spala cartofii, apoi se scobesc in mijloc cu aparatul special, apoi introducem inauntru cate o bucata de crenvusti si ii asezam in tava yena in picioare. Punem putina apa si sare si dam la cuptor sa fiarba. Dupa ce au fiert punem sosul facut din ingredientele de mai sus punem ceapa fina pe deasupra si dam iar la cuptor sa se inchege sosul si sa se rumeneasca pe deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti imbracati cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]