Crema de zahar ars la Multicooker

de gaby_duceag in Dulciuri, 13 Iun 2014 | 10751 vizualizari

 

N-am introducere pentru ca as manca non stop si n-as avea cum vorbi :))). Unul dintre deserturile mele prefarate, gata in 20 minute!? Zau nu credeam :))). Minunata treaba asta la Philips Multicooker.

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1 l Lapte
  • 7 linguri zahar
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars la Multicooker:

Conectezi aparatul Philips Multicooker la sursa de curent.

Pui 3 linguri zahar in vasul aparatului si selectezi din meniu functia Fry.

Lasi zaharul sa se caramelizeze. Nu amesteci! Il lasi sa se topeasca si sa ajunga la nuanta chihlimbarului.

Intre timp infierbanti laptele. Adaugi zaharul si diluezi. Bati usor ouale, le adaugi peste lapte, adaugi si esenta si omogenizezi.

Cand zaharul e caramelizat adaugi amestecul cu lapte in vas, selectezi din meniu functia Bake, setezi temperatura la 150 grade si timpul la 20 minute.

Inchizi capacul si apesi START.

Cand e finalizat programul lasi crema sa se raceasca complet in vas apoi cu o miscare ferma o rastorni pe platou.

Abia am apucat sa fac poze de final, toti cereau, eu voiam cu frisca asa c-am mai asteptat nitel :))

Multumesc Dya pentru inspiratie si pofta ce mi-ai facut-o :)) .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clătite din suc de sfeclă umplute cu cremă de brânză dulce