Cotlet in sos picant

de Dya Daniela Andrei in Porc, 10 Aug 2011 | 11378 vizualizari

 

Pentru cei carora le plac experientele picante le recomand acest cotlet in sos picant :)

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati de cotlet
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi/capia
  • 2 ardei iuti iuti
  • 50 ml ulei pentru prajit
  • 2-3 fire de patrunjel tocat marunt
  • o cana cu supa/apa fierbinte
  • 2 linguri cu bulion dizolvat in 50 ml apa
  • condimente dupa gust: sare, piper, chili, oregano, tarhon si busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet in sos picant:

Mod de preparare pentru cotlet in sos picant

Ceapa taiata julien, morcovii si ardeii, se calesc in uleiul incins, pana se rumenesc usor.. Se adauga apoi cotletul, spalat si taiat cuburi,  si se lasa la inabusit pentru 20-30 de minute impreuna cu o cana cu supa/apa fierbinte. Cand a fiert suficient, se pun condimentele si bulionul, si, se lasa la foc mic pana scade suficient si se leaga sosul format.

Se presara patrunjel proaspat. Cotletul in sos picant este delicios daca servim cu un pui de mamaliguta!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet in sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stir-fry picant de porc cu susan și mandarine