Cotlet haiducesc

de Sidy in Porc, 15 Mar 2012 | 8215 vizualizari

 

Usor de facut, rapid de preparat si foarte aspectuoasa aceasta friptura cu putin gust si miros de afumat.De efect in orice imprejurare, la o masa festuva sau in familie.
Ti se topeste in gura nu alta. Savurati....

 

INGREDIENTE

  • 1-1,5 kg cotlet de porc
  • 150 g bacon
  • 100 g carnati picant de casa
  • 1 ceapa
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • piper
  • boia
  • ierburi provensale
  • putin ardei rosu
  • marar si patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet haiducesc:

Cotletul spalat si uscat cu servetele de hartie il portionam felii dar netaiate complet.In partea de jos nu-l taiem de tot.

Taiem felii subtiri baconul , carnatii si ceapa curatata.

Asezonam cotletul si il ungem cu mustar.

Intre feliile de cotlet punem bacon, ceapa si carnati.

Deasupra cotletului punem cateva feliute de ardei rosu si verdeturi.

Punem cotletul intr-un vas cu capac, adaugam 150 ml apa sau vin alb, acoperim cu capacul si dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 grade C, aproximativ o ora.

Scoatem apoi capacul si lasam inca 20-30 de minute ca sa se rumeneasca cotletul.

Servim cotletul haiducesc cu cartofi piure si salata verde.

Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet haiducesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole uscata