Mancare de fasole uscata

de Miha in Mancaruri de legume, 11 Oct 2010 | 9414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 cana suc de rosii
  • 200 g cotlet haiducesc
  • sare si piper
  • cimbru
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole uscata:

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece pentru cateva ore, de preferat peste noapte. Se pune la fiert, se schimba apa la primul clocot, se umple din nou cratita cu alta apa fiarta si se fierbe pana se inmoaie. Se potriveste gustul de sare si cimbru si se adauga o ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mici. Se mai dau cateva clocote.

Cotletul se prajeste usor pe ambele parti. In uleiul ramas prajim usor cealalta ceapa, stingem cu sucul de rosii si turnam totul peste fasolea fiarta. Se fierbe pana ajunge la consistenta dorita.

Se serveste calda, presarata cu marar verde tocat si feliile de cotlet haiducesc prajite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta cu afumatura