N-a iesit chiar cum vroiam decorul dar ouale au fost delicioase...
Cele 6 oua se pun la fiert in apa cu putina sare 15min.Intre timp pregatim maioneza(amestecam mustarul cu galbenusele si turnam incet uleiul amestecand incontinuu)
Dupa ce au fiert ouale,se racesc,se curata si se taie in jumatate pe lung.Galbenusurile se scot si se pun intr un bol.Se amesteca cu pate,unt,sare si piper dupa gust.
Maioneza o amestecam cu smantana.Din acest sos punem o lingura in compozitia de galbenusuri cu pate.
Punem restul de sos pe 2 platouri.Umplem albusurile cu amestecul de galbenusuri si pate.Facem cosuletul..cu ajutorul unui posh sau a seringii de ornat tort (forma cu o gaura mica) facem baza cosuletului trasand linii neordonate.Facem tortita din gogosari taiati felii si punem ouale inauntru...Procedam la fel si cu celalat platou sau se decoreaza simplu cu patrunjel verde tocat marunt...
1
Daca nu va ajunge compozitia pt al doilea cosulet mai puteti face o crema din pate,unt si smantana...