Bulgari de conopida

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 3686 vizualizari

 

Bulgari de conopida

 

INGREDIENTE

  • o conopida 
  • 4 oua
  • faina 
  • sare
  • pesmet
  • ulei
  • 200ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgari de conopida:

Preparare Bulgari de conopida

Punem conopida la fiert cu putina sare si laptele. Oo lasam sa fiarba pana intra unghia in ea ,nu sa se sfarame. Cand este gata o scoatem si o scurgem si o despartim in buchetele mai mici 

Batem oul ca pentru omleta ,adaugam sare si fiecare buchetel de conopida il strangem bine in mana ca sa scoatem surplusu de apa, dupa care le dam pe fiecare mai intai prin faina ,dupa care prin ou si la sfarsit prin pesmet ,facem mai intai toate bucatile la fel. Dupa ce am terminat le punem la prajit in ulei

Le scoatem pe un servetel de hartie pentru a scoate surplusul de ulei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

jolygina 1

19.08.2011, 09:45

nu nu sunt dulci au sare si piper daca vrei poti sa pui dar cum piticul meu manaca si el eu am renuntat la piper ,dar am pus sare

mamaieelena 1

28.08.2011, 23:00

vreau si eu o portie

jolygina 1

28.08.2011, 23:06

cum sa nu mamica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecei si branza