Bulgari de conopida

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 3499 vizualizari

 

Bulgari de conopida

 

INGREDIENTE

  • o conopida 
  • 4 oua
  • faina 
  • sare
  • pesmet
  • ulei
  • 200ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgari de conopida:

Preparare Bulgari de conopida

Punem conopida la fiert cu putina sare si laptele. Oo lasam sa fiarba pana intra unghia in ea ,nu sa se sfarame. Cand este gata o scoatem si o scurgem si o despartim in buchetele mai mici 

Batem oul ca pentru omleta ,adaugam sare si fiecare buchetel de conopida il strangem bine in mana ca sa scoatem surplusu de apa, dupa care le dam pe fiecare mai intai prin faina ,dupa care prin ou si la sfarsit prin pesmet ,facem mai intai toate bucatile la fel. Dupa ce am terminat le punem la prajit in ulei

Le scoatem pe un servetel de hartie pentru a scoate surplusul de ulei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

jolygina 1

19.08.2011, 09:45

nu nu sunt dulci au sare si piper daca vrei poti sa pui dar cum piticul meu manaca si el eu am renuntat la piper ,dar am pus sare

mamaieelena 1

28.08.2011, 23:00

vreau si eu o portie

jolygina 1

28.08.2011, 23:06

cum sa nu mamica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecel si branza