Cornuri

de silvianart in Dulciuri, 6 Ian 2017 | 2637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr. margarina /unt/ 10 ml ulei
  • 30 ml iaurt
  • 90 ml lapte
  • 1 lingura ulei
  • 1 ou + 1 galbenus pt aluat
  • 1 ou + 1 lingura lapte pt. a le unge
  • 80 gr zahar
  • 1 plic zh vanilat
  • 1 drojdie plic 7gr.
  • 450 -500 gr faina
  • sare
  • gem/branza/rahat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri:

Pregatim un aluat din ingredientele de mai sus, framantam bine, (atentie la consistenta aluatului, sa fie ok la atingere, daca nu, adaugam treptat faina, dar dupa ce, in prealabil, am framantat bine), lasam la dospit 30 min. Intindem discuri pe blat, le taiem in triunghiuri, umplem cu ce dorim, gem, branza, rahat, rulam, le asezam in tava pe hartia de copt, lasam sa mai creasca putin 10-15 min. le ungem si le dam la cuptor, 45 minute, la 160 grade C, sau in functie de cuptorul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Croissante