Cornuri

de silvianart in Dulciuri, 6 Ian 2017 | 3085 vizualizari

COMENTARII (11)

Panacris 1

06.01.2017, 12:20

miki_a 1

06.01.2017, 12:54

Foarte bune și frumoase! Cred totuși, ca la drojdie, pentru a nu fi confuzii să specifici cantitatea și de care ai folosit (proaspătă 25 gr sau uscată 7 gr). Succes și bun venit alături de noi!

stefy_a 1

06.01.2017, 15:44

au iesit tare frumoase! sigur si gustoase!

MotanLaOale 1

06.01.2017, 15:57

Rocsi 1

06.01.2017, 19:07

Bune!

silvianart 1

07.01.2017, 08:05

silvianart 1

07.01.2017, 08:14

miki_a..am adaugat in reteta.. drojdia la pliculet, 7 gr.

miki_a 1

07.01.2017, 09:34

bine ai facut!

silvianart 1

07.01.2017, 09:38

mirela0911 1

07.01.2017, 10:37

Servesc unul sa am la

dantes 1

07.01.2017, 11:34

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]