Cornuri

de silvianart in Dulciuri, 6 Ian 2017 | 2593 vizualizari

COMENTARII (11)

Panacris 1

06.01.2017, 12:20

miki_a 1

06.01.2017, 12:54

Foarte bune și frumoase! Cred totuși, ca la drojdie, pentru a nu fi confuzii să specifici cantitatea și de care ai folosit (proaspătă 25 gr sau uscată 7 gr). Succes și bun venit alături de noi!

stefy_a 1

06.01.2017, 15:44

au iesit tare frumoase! sigur si gustoase!

MotanLaOale 1

06.01.2017, 15:57

Rocsi 1

06.01.2017, 19:07

Bune!

silvianart 1

07.01.2017, 08:05

silvianart 1

07.01.2017, 08:14

miki_a..am adaugat in reteta.. drojdia la pliculet, 7 gr.

miki_a 1

07.01.2017, 09:34

bine ai facut!

silvianart 1

07.01.2017, 09:38

mirela0911 1

07.01.2017, 10:37

Servesc unul sa am la

dantes 1

07.01.2017, 11:34

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cornuri din aluat dospit cu branza de vaca