Conchiglie

de Lau in Paste, 21 Apr 2011 | 4416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de scoici
  • 1 cutie de rosii
  • 1 ceapa
  • 5 catei usturoi
  • 1 morcov
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita de busuioc
  • 1 foaie de dafin
  • 200 g carne tocata
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boaia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conchiglie:

Se fierb scoicile in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, se calesc impreuna.

Se curata morcovul si se da prin razatoare si se adauga peste ceapa si usturoi.

Se scurg rosiile si se adauga sucul si carnea tocata, se adauga si foaia de dafin.

Se mai lasa 5 min dupa care adaugam rosiile tocate si patrunjelul, sare si piper dupa gust, busuiocul, boiaua de ardei si patrunjelul. Se mai lasa 10 min sa fiarba impreuna

Dupa ce au fiert scoicile se scurg de apa si se trec pe sub un jet de apa rece, se adauga si sosul din care se scoate foaia de dafin si se amesteca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conchiglie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghettini cu ton si legume