Cocos la tava cu cartofi aromati

de cristeena20 in Pui, 24 Mar 2013 | 15174 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 picioare intregi de cocos de casa
  • 2 linguri maioneza, usturoi pisat, pasta de ardei rosu
  • sare, piper, praf de usturoi cu ardei rosu
  • 1 kg cartofi mici rotunzi
  • rozmarin uscat
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocos la tava cu cartofi aromati:

- Cocosul daca este mare se portioneaza. Eu am avut mare de tot :) asa ca am luat pulpele mari intregi .Le-am sarat , piperat si am uns cu un amestec de maioneza, usturoi pisat, piper, chili(daca vreti picant), pasta paprika. Am lasat sa se marineze cca 2 ore apoi le-am asezat in tava mare si le-am dat la cuptor pt cca 2 ore.

-Cartofii se curata de coaja, se lasa intregi daca sunt mai mici si adaugam sare, piper, ulei de masline si rozmarin uscat si ii dam la cuptor cca 1 ora.

Cocosuçl iese foarte rumen si gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocos la tava cu cartofi aromati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui (de tara) la tigaie