Pui marinat cu iaurt si ienibahar

de Rahela Velicu in Pui, 13 Oct 2017 | 3155 vizualizari

 

O reteta de pui marinat minunata!

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de pui
  • 250 g iaurt simplu
  • 30 g unt
  • 1 lingurita ardei boia dulce
  • 1/2 lingurita ardei boia iute
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/2 lingurita curcuma
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita sare
  • boabe de ienibahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui marinat cu iaurt si ienibahar:

Mai intai amestecam iaurtul cu condimentele in afara de ienibahar. Adagam carnea de pui ( copanele, pulpe sau piept) si amestecam bine. Dam la frigider pentru 1 ora.

Topim untul intr-o tigaie, adaugam carnea si sosul de iaurt si lasam acoperit sa fiarba. Din cand in cand amestecam si mai adaugam o cana de apa.  Adaugam si boabele de ienibahar.

Presaram verdeata la final. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Boabele de ienibahar se pot rasni, sau puteti folosi direct ienibahar praf.

2

Se poate face si la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marinat cu iaurt si ienibahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos ca la Buzau