Ciuperci umplute, la tigaie

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2013 | 18557 vizualizari

 

Ciupercile umplute se fac in zeci de feluri insa eu o sa va prezint ciupercile asa cum le fac si imi plac mie. Sper sa fie pe gustul vostru ;)

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci champigon marisoare;
  • 8 felii de cascaval;
  • 3-4 felii bacon gata feliat subtire;
  • 2-3 catei de usturoi pisati;
  • putin patrunjel;
  • chimen macinat;
  • sare;
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute, la tigaie:

Se curata ciupercile de coaja (unii nu le curata, dar mie asa imi place), si se rup coditele.

Bacon-ul se toaca marunt si se rumeneste putin intr-o tigaie antiaderenta.

Tocam coditele ciupercutelor si le amestecam cu bacon-ul rumenit, usturoiul pisat si putin patrunjel. Potrivim de sare, piper. Punem deasupra ciupercilor umplute cate o felie de cascaval si presaram chimen macinat grosier.

Acoperim tigaia cu un capac si le punem la foc mic. Sunt gata cand cascavalul s-a topit si ciupercile au o textura diferita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stridii din ciuperci