Bagheta crocanta cu usturoi copt si branza fondue

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2013 | 7786 vizualizari

 

Am salivat la reteta Laurei, apoi am vazut ca a prestat si Dya si tare curioasa m-au facut astfel incat am pregatit si eu pentru micul dejun aceasta reteta.
Norocul meu a fost ca am primit aceasta branza de la concursul cu sandwich-uri.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie branza fondue emmentaler
  • 2 bagete de paine alba
  • 2 capatani de usturoi
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • oregano
  • boia dulce
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta crocanta cu usturoi copt si branza fondue:

Usturoiul l-am crestat la capat si l-am asezat intr-o forma de tarta.

Am amestecat uleiul cu condimentele si l-am pus peste usturoi.

Am desfacut vasul ceramic in care este branza, iar folia protectoare am asezat-o peste usturoi sa ajute la coacerea acestuia in acelasi timp cu branza.

Am asezat intr-o tava forma de tarta cu usturoi si vasul ceramic cu branza si am dat tava la cuptor pentru 2o minute la 180 grade.

Am crestat franzelele sub forma de feli, pastrand baza netaiata si le-am introdus in cuptor langa branza cu 10 minute inainte de expirarea timpului.

Dupa ce am scos totul din cuptor, am curatat usturoiul si am introdus grauntii printre crestaturile franzelelor, apoi am intins branza peste franzele.

Este buna, usor picanta cu siguranta voi repeta reteta si voi incerca si varianta cu rosii cum au facut Laura si Dya.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta crocanta cu usturoi copt si branza fondue" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu oua la cuptor