Ciuperci umplute cu carne de cârnați

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2013 | 3045 vizualizari

 

Cea mai rapidă variantă de ciuperci umplute!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon 16 pălării,
  • cârnat proaspăt mai gros 1 fir,
  • cascaval afumat Delaco cca. 50 g,
  • sare iodată,
  • cimbru,
  • ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne de cârnați:

Pălăriile de ciuperci curățate, se pun într-o tavă termorezistentă, se presară sare, cimbru și puțin ulei de măsline. Se introduce tava în cuptorul preîncins, cca. 10 minute la foc mediu, apoi se umple fiecare pălărie cu umplutură de cârnați, se pun din nou la cuptor cca. 10 minute, la final se acoperă cu felii subțiri de cașcaval afumat, dându-se din nou la cuptor ptr cca. 3 minute.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne de cârnați" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciuperci, cascaval si salam