Briose cu cascaval,carnati afumati si gogosari murati

de Laly in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2013 | 7820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana iaurt sau sana (200 ml)
  • 100 ml ulei
  • 2 oua
  • 150 gr cascaval ras
  • 1 plic praf de copt
  • 1 1/2 cana cu faina
  • 3 bucati carnati subtiri afumati
  • 3 jumatati de gogosar murat
  • seminte de in,susan,etc
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cascaval,carnati afumati si gogosari murati:

Intr-un castron amestecam iaurtul, ouale, uleiul, sarea si cascavalul ras. Separat amestecam faina cu praful de copt si cernem deasupra compozitiei lichide. Omogenizam bine. Separat taiem carnatii pe lungime, apoi in feliute subtiri. Gogosarii se toaca cubulete mici. Adaugam carnatii si gogosarii in compozitia de faina si omogenizam usor.

In tava de briose punem hartie speciala (in cazul in care nu avem ungem tava cu ulei sau daca avem forme de silicon vom pune compozitia fara a mai unge cu ulei) si punem 3/4 din compozitie, deoarece va mai creste la copt. Presaram deasupra seminte la alegere si dam la cuptor la foc potrivit (eu le-am copt la foc mic) si lasam pana se rumenesc frumos deasupra. Le putem servi simple sau cu ketchup.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cascaval,carnati afumati si gogosari murati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Palmieri cu sunca presata si cascaval Delaco