Briose cu cascaval,carnati afumati si gogosari murati

de Laly in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2013 | 7998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana iaurt sau sana (200 ml)
  • 100 ml ulei
  • 2 oua
  • 150 gr cascaval ras
  • 1 plic praf de copt
  • 1 1/2 cana cu faina
  • 3 bucati carnati subtiri afumati
  • 3 jumatati de gogosar murat
  • seminte de in,susan,etc
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cascaval,carnati afumati si gogosari murati:

Intr-un castron amestecam iaurtul, ouale, uleiul, sarea si cascavalul ras. Separat amestecam faina cu praful de copt si cernem deasupra compozitiei lichide. Omogenizam bine. Separat taiem carnatii pe lungime, apoi in feliute subtiri. Gogosarii se toaca cubulete mici. Adaugam carnatii si gogosarii in compozitia de faina si omogenizam usor.

In tava de briose punem hartie speciala (in cazul in care nu avem ungem tava cu ulei sau daca avem forme de silicon vom pune compozitia fara a mai unge cu ulei) si punem 3/4 din compozitie, deoarece va mai creste la copt. Presaram deasupra seminte la alegere si dam la cuptor la foc potrivit (eu le-am copt la foc mic) si lasam pana se rumenesc frumos deasupra. Le putem servi simple sau cu ketchup.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cascaval,carnati afumati si gogosari murati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu cascaval la cuptor