Ciuperci umplute

de Miha in Aperitive / Garnituri, 31 Iul 2009 | 11145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 2 catei usturoi
  • 100 g cascaval
  • 6 felii sunca de pui
  • 1 lingura smantana
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile se curata si se spala.Se indeparteaza coditele,care se toaca marunt.Evident ca eu le-am robotit! :))

Se pune ceapa tocata marunt la prajit in cateva linguri de ulei de masline.Nu se rumeneste,doar cat sa devina sticloasa.Se adauga coditele tocate si usturoiul pisat.Se adauga si rosia decojita si taiata cubulete.

Se pune si lingura de smantana si se mai dau cateva clocote,pana scade putin.Se sareaza si pipereaza,dupa gust.

Cu acest amestec se umplu ciupercile.Se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se acopera cu cate un "capac" de sunca si se presara cu cascaval ras,din belsug.

Dam tava la cuptor,la foc mediu,pana se rumenesc.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Pasiune pentru bucatarie 1

05.11.2010, 14:35

am pus si eu 5 furculite,arata tare bine,dar tot nu as mancadoar in pizza pot sa fac sacrificiul de a manca,la fel si cu maslinele

Angelina_Elena 1

31.05.2012, 09:17

cat de bine arata!

Miha 1

31.05.2012, 10:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste