Ciuperci gulas

de COSTEO in Mancaruri de post, 20 Apr 2013 | 5030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceasca ulei
  • 1 ardel verde
  • 4 cepe mari
  • 4 rosii
  • 6 catei usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 lgt patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci gulas:

Se spala ciupercile, se curata si se fierb in apa cu sare.Se taie marunt ardelul si ceapa.

Intr-o oala,se calesc in ulei ceapa si ardei si usturoiul tocat marunt ,dupa ce am calit ceapa si ardei adaugam ciupercile taiate marunt sau fasiute  lasam sa se caleascca 2-3 minute,punem rosiile  taiate marunt (sau suc de rosii),asezonam cu sare,piper,cimbru,si lasam la foc redus 25 minute.

Cand este gata se adauga patrunjel verde tocat fin.

Daca dorim se servesc garnisite cu cartofi fierti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci gulas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

pe 28.03 la 10:56

Omletă la cuptor cu bacon și ciuperci - Mic dejun gustos și sățios

pe 28.03 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci cu morcov-Multicooker