Tocănița de ciuperci este o mâncare gustoasă pe care o poți pregăti foarte simplu și ușor și pentru zilele de post.
Pentru această Tocăniță de ciuperci - Rețeta gustoasă de post, sunt necesare câteva ingrediente: ciuperci, ceapă, usturoi și sos de roșii.
Cum se prepara Tocănița de ciuperci - Rețeta gustoasă de post:
Curăță și toacă mărunt ceapa și usturoiul.
Pune la încins ulei într-o tigaie și pune ceapa la rumenit, adaugă usturoiul.
Curăță și taie ciupercile în cuburi potrivite și adaugă-le în tigaie. Acoperă cu un capac și lasă-le la înăbușit pentru câteva minute, apoi adaugă sosul de roșii și condimentează cu sare și piper. Acoperă din nou cu capacul și lasă la gătit până scade ușor sosul.
La final, presară pătrunjel verde tocat mărunt.
Servește tocănița de ciuperci alături de mămăliguță sau după preferințe.
Ușor, rapid, gustos și de post!