Eu cand am pofte pai am si acum mi-a picat pe niste branza cu mucegai si niste ciumperci......
Am rupt piciorusele ciupercilor si le-am spalat si taiat marunt. Palariile le-am spalat si le-am sters cu un servet, le-am asezat intr-un vas de yena. Am taiat marunt si frunzele de ceapa verde, am pus la incins tigaia wok si am pus in ea cca 30 ml ulei, am calit ceapa si piciorusele ciupercilor, am presarat sare si piper deasupra. Separat am taiat branzeturile cubulete mici, intr-un castron am batut bine aoul, am amestecat cu ciupercile si ceapa calite si la final am adaugat branzeturile. Cu acest amestec am umplut ciupercutele, inainte sa le umplem ungem cu ulei fiecare palarie presaram si un pic de sare. Turnam si putina apa in vasul cu ciuperci si dam la cuptor pentru cca 30 min la foc moderat. Se servesc atat calde cat si reci. Si uite asa mi-am facut pofta ce-am poftit.