Ciorba de vitel cu legume si tarhon

de T I M E A in Ciorbe, 1 Sep 2013 | 21368 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa si aromata datorita usturoiului si tarhonului.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne de vitel
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 telina
  • 1 gulie mica
  • 4 cartofi mai mici
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri smantana
  • tarhon
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel cu legume si tarhon:

Punem apa la fiert intr-o oala de 3 l.

Legumele le curatam, spalam si le tocam/ taiem.

Carnea o taiem cubulete.

Cand fierbe apa adaugam legumele si carnea si lasam sa fiarba la foc mic.

Adaugam sare si piper dupa gust.

Cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam cartofii curatati, spalati si taiati cubulete.

Spre final adaugam si usturoiul tocat marunt.

Cand toate legumele si carbea sunt fierte adaugam tarhonul tocat.

Intr-un bol amestecam faina cu smantana, adaugam cateva linguri din ciorba fierbinte, amestecam apoi turnam peste ciorba.

Lasam sa mai dea in clocot si oprim focul.

Servim cu smantana!

TIPS-URI

1

Puteti folosi si carne de vita pe care o fierbeti mai intai separat

2

Daca o vreti mai acra, adaugati 1-2 linguri otet

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu legume si tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare