Ciorba de vacuta cu ou batut

de Sim0na in Ciorbe, 13 Mar 2012 | 8846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g pulpa vitel
  • 1 pastarnac
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras verde
  • 1 telina mica
  • Suc de rosii
  • Sare
  • Delikat
  • Bors
  • 1 ou
  • Patrunjel
  • Leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta cu ou batut:

Carnea am taiat-o cubulete si am pus-o la fiert cu putina sare. Am spumat bineee – bineee. Cand carnea nu si-a mai lasat spuma, am scos carnea si am strecurat zeama. Am pus la calit legumele ptr 1 min. Am adaugat zeama strecurata, iar la primul clocot am adaugat si bucatile de carne. Cand legumele erau aproape gata am adaugat sucul de rosii si am mai lasa 5 min.

Apoi am pus borsul, delikatul, iar dupa cateva clocote am adaugat oul batut cu putin sare. Am lasat cateva minute, apoi am adaugat verdeata tocata.

Am stins focul si… am papat ciorbita cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta cu ou batut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

diaconta 1

05.04.2012, 22:56

ma uit imediat
trebuie sa iau ceva masuri,am o problema si cu picioarele din cauza statului pe scaun

diaconta 1

05.04.2012, 22:59

interesant

Sim0na 1

06.04.2012, 19:46

diaconta, de site-ul ala am auzit la Badea.. si, sincer am incercat si eu cateva.. dar nu pot tine pasul deloc!!! Dar macar ne inspiram!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]