Ciorba de vacuta

de trifadalia in Supe/Ciorbe, 16 Apr 2020 | 4715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vițel
  • 1 buc ceapă
  • 1/2 buc felină
  • 1/2 buc Cum ne
  • 1 buc pătrunjel (radacina)
  • 1/4 varza creată
  • 1 buc ardei rosu
  • 1 buc lămâie
  • 150 mi bulion
  • 1 legatura de leustean
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Carnea de vițel se taie cubulete si se lasa in apa rece .
Între timp se pune o oala cu apa pe foc iar cand apa fierbe se adaugă carnea sa fiarbă, spumandu- se din cand in cand.
Cand carnea este aproape fiartă se adaugă și legumele tăiate cubulete.
Cand sunt si ele foarte se stoarce zeama de la lămâie și se adaugă și ea in ciorba alaturi de milionul dd roșii asezonandu- se după gust totodata si cu sare si piper.
La final se adaugă și leusteanul tăiat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta cu telina