Ciorba de napi cu mazare

de Valclaudia in Supe/Ciorbe, 6 Mai 2016 | 5111 vizualizari

 

Va poftesc la o portie de ciorba de post, foarte satioasa si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de amestec mazare verde+morcovi, 450gr.
  • 500 gr. napi
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei kapia rosu
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • cca 2,5l apa plata
  • cca 200ml bors
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de napi cu mazare:

Curatam napii, ardeiul si ceapa, apoi spalam legumele bine sub jet de apa rece.

Ceapa se toaca si se pune la sotat in ulei la foc mic,impreuna cu ardeiul taiat bucatele, cca 2-3 minute.

Adaugam si napii taiati cubulete si mai calim cateva minute legumele la foc mic.

Adaugam 2,5l apa plata, sare si piper dupa gust si lasam sa dea apa in clocot apoi adaugam si legumele congelate (mazarea si cubuletele de morcovi) si ciorba la foc potrivit pana fierb legumele.

Adaugam borsul si verdeata tocata, mai dam cateva clocote, oprim focul si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de napi cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

diaconta 1

06.05.2016, 22:03

Vreau si eu o ciorbita

miki_a 1

08.05.2016, 00:33

Ce colorit frumos are! Sigur a fost o bunatate!

Panacris 1

21.05.2016, 22:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Miel fiert in jantuit