Ciorba de fasole pastai

de madi_marin in Ciorbe, 14 Oct 2011 | 6516 vizualizari

 

Mie imi place foarte mult ciorbita asta si mai ales sa o pap rece cu ceapa rosie. Dar merge la fel de bine si servita fierbinte.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole pastai
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ceasca sos de rosii
  • 1 ceasca lapte
  • 500 ml bors
  • sare
  • leustean
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai:

Se curata fasolea, se rupe si se spala. Cartofii se curata , se spala si se taie cubulete.

Ceapa tocata si morcovul ras pe razatoarea cu ochiuri mari se calesc in ulei incins. Se adauga pastaile si cubuletele de cartofi. Se acopera totul cu apa si se lasa sa fiarba. Se mai adauga apa din cand in cand daca e nevoie.

Cand legumele s-au fiert se adauga borsul fierbinte, sosul de rosii si se potriveste gustul cu sare. Se lasa sa dea cateva clocote, apoi se stinge focul si se adauga laptele fierbine si leusteanul.

E buna si calda si rece neaparat servita cu ceapa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

madi_marin 1

17.10.2011, 19:24

medi......oare de perisoare sa fi facut tu ciorba ?

madi_marin 1

17.10.2011, 19:25

MIUTA.......ia de gusta.....ca sa spun asa....

andreea_angelo 1

15.11.2012, 18:17

ce bunatate,am trecut-o la favorite pt ca imi place fffffffffff mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cruda, cu pastrama de porc afumata si leustean