Ciorba de cartofi acrita cu bors

de mamaieelena in Ciorbe, 26 Mai 2011 | 23467 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi de marime medie
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 3 bucati (cele albe)de praz
  • 1/2 patrunjel radacina
  • 100 gr.telina radacina
  • 1 pastarnac mic
  • 1 fir de patrunjel verdeata
  • 1 legatura de leustean verde
  • bors dupa gust (eu il pregatesc in casa si imi iese acru)
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 linguri cu ulei
  • sare
  • fidea(eu nu am avut in casa si am pus ce aveam)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi acrita cu bors:

Intr-o oala de aproximativ 4 litri am pus apa la fiert. Intre timp eu am spalat si taiat in bucati nu prea mici legumele iar cartofii i-am taiat cuburi de asemeni si patrunjelul verde. Cand apa da sa clocoteasca am pus toate legumele la fiert si am acoperit cu capacul. Dupa o jumatate de ora am incercat sa vad daca sunt fierte si am pus si sucul de rosii ,uleiul,lasand sa mai clocoteasca un minut dupa care am pus si borsul dar si sarea altfel nu se simte borsul daca este acru sau nu. Am completat si cu apa sa fie mai plina oala ca erau destule legume. Am lasat sa clocoteasca bine borsul si inainte de a stinge focul am pus fideaua si leusteanul verde tocat marunt.Pofta mare 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi acrita cu bors" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba traditionala de cartofi cu zeama de varza