Materia de baza - capul de miel , este atat de urat incat iti vine sa fugi in lume .Cu timpul m-am obisnuit si eu sa o prepar , asa cum am invatat de la mama .
Capul de miel se spala bine si se opareste in apa clocotita cu sare .
Se arunca apa , se spala capul de miel cu apa rece si se transfera intr-o oala curata cu apa .
Legumele se curata si se spala .
Verdeturile se toaca .
Cand apa clocoteste se pun radacinoasele taiate cuburi + pasta de ardei + foaia de dafin .Sarati .
Cand morcovul este fiert se drege ciorba cu smantana si zeama de lamaie .
In acest moment se pun verdeturile care trebuie sa fie doar usor oparite pentru a-si pastra savoarea .
Capul de miel se scoate din ciorba si se lasa celor amatori sa-l devoreze .Eu am ales sa pastrez doar limba pe care am feliat-o si am pus-o in fiecare farfurie .