Ciorba cu carne de vitel si legume

de divainbucatarie in Ciorbe, 16 Feb 2011 | 6846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vitel
  • 3 morcovi mari
  • 1 radacina telina – de marime medie
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 gogosar
  • 1 mana fasole pastai
  • 2- 3 buchetele de conopida
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa alba
  • 1 catel usturoi
  • patrunjel verde
  • leustean
  • sare
  • piper
  • 1 l bors
  • 1 ceasca suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de vitel si legume:

Carnea o curatam si o taiem cubulete. Taiem toate legumele cuburi, cu exceptia cepei si conopidei. Fierbem borsul si apoi il strecuram. Separat fierbem carnea in apa cu sare, avand grija sa luam spuma de ori este nevoie. Cand este aproape fiarta adaugam legumele in ordinea in care au nevoie de mai mult timp de fierbere: morcovi, patrunjel, telina, pastarnac, fasole pastai, ceapa, usturoi, iar peste 5 minute punem si dovlecelul, conopida, cartofii. Cand observam ca s-au fiert cartofii adaugam sosul de rosii, leusteanul, patrunjelul, sare, piper, bors. Mai fierbem 5-10 minute.

Servim fierbinte cu patrunjel verde si smantana. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de vitel si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]