Ei bine , stiu ca o sa spuneti...................e post, Marie..................si eu voi spune: cand am "confectionat" aceata fripturica nu era post..........hahaha.Na , ca v-am pacalit.Deci e expirat , nu cred ca o sa vreti...............hahaha.
Curatam cartofii, ii spalam ,ii taiem rondele si ii asezam intr-un vas .Condimentam dupa gust cu boia, sare si piper.Taiem ciolanul afumat in bucati ca pentru friptura si asezam bucatile peste cartofi.Ardeiul gras il taiem fasii pe care le intercalam printre bucatile de ciolan. Condimentam totul cu ierburi de provence si stropim cu ulei de masline si vin.Acoperim vasul cu folie de aluminiu si dam la cuptor .Cu circa 15-20 . min. inainte de a fi gata (dupa ce tinem aproximativ o ora si jumatate) scoatem folia si lasam sa se rumeneasca bine.
Scoatem din cuptor si servim calda alaturi de un pahar cu vin.
Pofta buna!