Ciocolata de casa in foi de napolitane

de adnia in Dulciuri, 13 Ian 2013 | 11146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml apa
  • 200 g zahar
  • 50 gr. cacao
  • 100 g unt
  • 250 g lapte praf 
  • esentele preferate (de data asta am pus rom si scortisoara)
  • 3 foi de napolitane mari
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa in foi de napolitane:

 

Am fiert apa cu zaharul pana s-a leagat siropul. Am stins focul si am adaugat untul si am amestecat totul pana s-a topit untul Am adaugat esenta de rom si scortisoara, dupa care am amestecat bine. Urmatorul pas a fost sa adaug treptat lapte praf, obtinand astfel o compozitie moale pe care am impartit-o in doua.

Am turnat jumatate din ciocolata calda pe o foaie de napolitana, am acoperit cu alta foaie si am turnat cealalta jumatate de ciocolata calda. Din nou am acoperit totul cu o foaie de napolitana, am asezat o greutate deasupra  si am dat la rece.

Le-am taiat a doua zi.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa in foi de napolitane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

diana_k 1

15.01.2013, 09:38

delicioase napolitanele

crystynam 1

11.07.2013, 13:03

ok,dar cu cacaua ce fac?Nu prea e descrisa corect reteta...
Am sa amestec laptele praf cu cacaua si apoi le adaug.Sper ca e ok asa

babi5 1

05.09.2013, 17:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]