Papricas de pui cu galuste

de La Ancuta in Pui, 28 Oct 2010 | 40078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui 
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • boia
  • cimbru
  • bulion (dupa gust)
  • 3 oua
  • 10 linguri faina
  • 2 lingurite apa
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galuste:

Se spala carnea, se taie si se pune la fiert. Se spumeaza de cate ori este nevoie.

Ceapa si ardeiul se taie marunt si se adauga in oala peste carne. Se adauga boiaua si se lasa pe foc pana este carnea aproape fiarta. Se adauga bulionul si cimbrul.

Pregatirea galustelor:

Se bat ouale cu sare si piper si se adauga apa si uleiul. Se amesteca si se adauga faina. Se amesteca bine ca sa nu ramana cocoloase.

Se iau galustele cu lingura si se pun in oala. Se lasa sa fiarba.

Se potriveste de sare si piper

Se poate servi cu muraturi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

 Eu am folosit 1 pulpa intreaga si jumatate de piept.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (30)

La Ancuta 1

30.08.2012, 10:36

Andreea ma bucur ca ir place.

Diana1311 1

08.02.2015, 19:31

tocmai am incercat sa fac galustele... dar nu au iesit deloc bine, mi s-au desfacut rau, le-am si aruncat. Apoi am cautat alte retete de galuste in care scria 2 linguri de faina pentru un ou... oare asta a fost greseala mea? am pus prea multa faina? 10 linguri nu sunt cam multe? fiind prima oara nici nu stiam cum trebuie sa arate compozitia

La Ancuta 1

15.02.2015, 13:00

Daca puneai prea multa faina galustele nu aveam cum sa se imprastie. In poza se vede consistenta aluatului.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]