Chiftele din carne si legume, la cuptor

de mirela0911 in Mancaruri cu carne, 26 Mar 2017 | 13747 vizualizari

COMENTARII (29)

miki_a 1

26.03.2017, 18:22

Grozav de buuuuneeee!

Constelatialeu 1

26.03.2017, 18:27

Daca au si ceva carnita, ma bag la o portie...

laura_n 1

26.03.2017, 18:27

Big like!

Rahela Velicu 1

26.03.2017, 18:31

Si noua ne plac chiftelutele la cuptor!

mirela0911 1

26.03.2017, 18:33

Asa e, Miki! multumesc!

mirela0911 1

26.03.2017, 18:34

Cleme, tie iti dau doar cu carne! )

mirela0911 1

26.03.2017, 18:35

Saru'mana, Laura!

mirela0911 1

26.03.2017, 18:36

Rahela sunt mult mai bune asa! Multumesc!

cristinutanicolita 1

26.03.2017, 18:41

Si noi mancam doar chiftelute la cuptor! Foarte bune!

Rocsi 1

26.03.2017, 18:49

Eu mereu in carne pun si legume si le pregatesc la cuptor. Ies atat de bune!

Valclaudia 1

26.03.2017, 19:00

salivez doar privind poza

Lau 1

26.03.2017, 19:06

MotanLaOale 1

26.03.2017, 19:30

bune bune

mirela0911 1

26.03.2017, 19:37

Cristinuta

mirela0911 1

26.03.2017, 19:37

Rocsi, cred ca de acum voi pune si eu de fiecare data, cel putin in portia mea!

mirela0911 1

26.03.2017, 19:38

Claudia, te servesc sa nu mai salivezi!

mirela0911 1

26.03.2017, 19:38

Lau multumesc!

mirela0911 1

26.03.2017, 19:38

Asa e, Motan! Multumesc!

-Marius- 1

26.03.2017, 20:12

Ina 1

26.03.2017, 20:17

ce dragalase sunt! Eu mai mereu pun in compozitia de carne si morcov ras, pe langa cartof si ceapa

Bya Ralu 1

26.03.2017, 21:04

bune

Merisor 1

26.03.2017, 21:17

Si eu pun morcov ras, ca Ina, ca doar suntem nascute in aceeasi zi )))

kytz 1

26.03.2017, 22:09

Bune și sănătoase!

constantinescudorel85 1

26.03.2017, 23:05

Nadyne 1

27.03.2017, 06:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale - reteta inspirata de la nemuritorul Radu Anton Roman