Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz

de Valclaudia in Porc, 20 Iun 2015 | 4980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne tocata de porc
  • 2 oua
  • 1/2 cana fulgi de ovaz
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • curry dupa gust
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • marar verde
  • cca 75 gr. tarate de ovaz
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz:

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Carnea tocata se pune intr-un castron incapator, adaugam ouale, usturoiul tocat marunt,fulgii de ovaz si condimente dupa gust.

Tapetam tava cu hartie de copt.

Formam chiftelutele dupa marimea si forma dorita, le trecem prin tarate de ovaz si le asezam in tava tapetata.

Dam tava la cuptor pentru 40 minute.

Vom obtine niste chiftelute delicioase si crocante pe care le putem servi atat calde,cat si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]