Chiftele din carne de porc

de mamaieelena in Porc, 17 Ian 2012 | 4849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g.carne de porc
  • 1 ou
  • 2 cepe mici
  • 1 cartof de marime medie(180g)
  • sare,piper,marar,patrunjel(congelat)
  • 1 felie de paine alba
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de porc:

Carnea se toaca impreuna cu cartoful curatat si ceapa la fel. Felia de paine se pune la inmuiat in apa rece si apoi se stoarce si se pune in bol peste carne. Toate ingredientele se amesteca bine, mai putin uleiul care este pentru prajit. Cand totul este omogenizat se fac in maini dreptunghiuri rotunjite la capete si se pun la prajit in uleiul incins. Cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta si se pot servi cu o garnitura de legume sau simplu cu mustar.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]