Snitel de porc cu pesmet panko

de Mitinita in Porc, 16 Aug 2018 | 8422 vizualizari

 

Snitel de porc cu pesmet panko este o reteta din bucataria japoneza, de fapt este la fel ca si snitelul nostru, dar se foloseste un pesmet care nu este asa de fin.
Daca nu gasiti pesmet panko, vedeti aici cum il puteti prepara acasa: https://www.bucataras.ro/retete/panko-pesmet-in-stil-japonez-20351.html

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de cotlet de porc
  • 1 ou
  • 1 lingura de faina
  • pesmet japonez panko
  • 1/2 lingurita de ulei
  • sare si piper
  • ulei, pentru prajit
  • Pentru sosul tonkatsu:
  • 2 linguri de ketchup
  • 1 lingurita de sos de stridii
  • 1/2 lingurita de sos de soia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc cu pesmet panko:

Feliile de carne se bat cu ciocanul de carne.

Carnea se strange inapoi in forma initiala. Ajuta ca snitelele sa fie zemoase pe interior.

Feliile se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Se pune uleiul in wok sau in tigaie ca sa se infierbanteze.

Oul se bate cu o jumatate de lingurita de ulei.

Se ia o felie de cotlet de porc si se da prin faina.

Apoi se da prin oul batut si dupa prin pesmetul panko.

Se verifica daca s-a infierbantat uleiul. Se pune o firimitura de panko in ulei si, daca incepe sa sfaraie, se poate praji snitelul.

Se pun bucatile de carne in ulei si se prajesc pe ambele parti cate 1 minut.

Se scot si se lasa deoparte 4 minute. In acest timp, nu trebuie sa intepati carnea sau sa verificati daca e gata. Se scot si se lasa deoparte 1 minut.

Se prajesc din nou in uleiul infierbantat, pe ambele parti.

Se scot din wok.

Se taie in felii.

Se serveste cu varza taiata marunt si sos tonkatsu, care se prepara prin amestecarea ingredientelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc cu pesmet panko" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

dantes 1

18.08.2018, 08:35

Bun!

Rocsi 1

18.08.2018, 21:33

Nu prea refuzam noi snitelele! Sunt prea bune!

Satisfyyourcravings 1

19.08.2018, 13:36

Arata super crocant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de porc cu pesmet