Chiftele

de Bya Ralu in Porc, 17 Ian 2012 | 3929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 1 felie paine inmuiata in lapte
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 4 catei usturoi
  • 1ceapa
  • marar
  • faina
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele:

Pregatim intr-un vas carnea tocata, impreuna cu oul, cartoful ras si scurs si painea inmuiata in lapte si de asemenea stoarsa (fara coaja). Morcovul ras si ceapa taiata fin se pun la calit putin. Separat facem usturoiul, il pisam marunt si il batem ca de mujdei. Se amesteca toate impreuna si se adauga sare, piper si marar. Se fac bilute si se dau prin faina dupa care se pun in uleiul incins la facut, intr-un ceaun. Se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un servet ca sa absoarba surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele la cuptor