Chec cu dovleac si mac

de anca_rm in Prajituri, 22 Oct 2014 | 3407 vizualizari

 

Arome de toamna

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri dovleac razuit+50 gr unt
  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 1/2 plic parf de copt
  • 5 linguri faina
  • 1 lingura ulei
  • 2 linguri mac macinat sau boabe
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu dovleac si mac:

Dovleacul razuit il punem intr-o tigaie incinsa impreuna cu untul pe foc sa se caleasca pana se inmoaie. Cu ajutorul unei furculita il mai maruntim putin si daca doriti acum puteti adauga in dovleac aromele preferate(vanilie, rom )

Intr-un castron batem ouale impreuna cu zaharul pana cand se fac ca si o spuma , adaugam faina , praful de copt si macul si omogenizam bine Punem si lingura de ulei si dovleacul calit si racit . Daca dovleacul a lasat apa atunci scurgeti apa , nu o puneti si pe ea .

Omogenizam si turnam intr-o tava de chec . Dam totul la cuptor pana cand trece testul cu scobitoarea , la 180 grade .

Veti avea un chec aromat si umed , perfect de servit dimineata la cafea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu dovleac si mac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu dovleac copt