Champignon cu smantana, rosii si usturoi

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 29 Noi 2012 | 9551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa medie
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • o cutie 850 ml rosii in bulion
  • 1,5 kg ciuperci champignon
  • busuioc
  • 250 ml supa (apa+cub knorr legume)
  • 200 gr smantana
  • sare
  • piper
  • 1 varf de zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Champignon cu smantana, rosii si usturoi:

Se curata ceapa, se spala si se toaca marunt. Usturoiul se curata si se zdrobeste. Intr-o tigaie se calesc ceapa si usturoiul, apoi se adauga rosiile si se fierb la foc mic pentru 15 minute.

Intre timp se spala si se curata ciupercile. Se taie in 2 sau daca sunt mai mici se lasa intregi. Intr-o tigaie se pune ulei si cind s-a incins se pun ciupercile si se calesc pentru 5 minute.

Peste rosii adaugam supa si 150 gr smantana. Se amesteca bine. Se adauga sare, piper si un varf de zahar.

Busuiocul se amesteca cu ciupercile. Sosul de rosii cu smantana se adauga peste ciuperci.

Cu restul de smantana ornam in farfurie. Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Champignon cu smantana, rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (26)

jolygina 1

29.11.2012, 20:53

yamyyy

business 1

13.12.2012, 22:56

ce bine arata

- Andreea - 1

05.08.2015, 20:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu smantana