Ceafa si piept de porc la gratar

de adela1981 in Porc, 27 Mar 2012 | 4576 vizualizari

 

Nu am sa va dau cantitatea, doar de ce aveti nevoie, noi am fost 8 persoane.

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc cu os (se poate si fara)
  • piept de porc cu os
  • sare, piper
  • boia de ardei dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa si piept de porc la gratar:

Noi facem gratarele simple, adica fara condimente speciale sau ierburi aromatice, asta nu inseamna ca nu puteti alege condimentele preferate.

Carnea se bate  cu un ciocan de snitele si se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce, apoi se aseaza pe un gratar bine incins, si uns  cu putina grasime, sa nu se lipeasca carnea si se fac dupa preferinta, mai facute sau in sange,  noi preferam intre.

TIPS-URI

1

De asemenea puteti folosi orice fel de carne, sau legume si sa serviti cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa si piept de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la tigaie servita cu sos bordelaise