Snitele

de Ancutsa in Porc, 3 Oct 2016 | 2519 vizualizari

 

Snitelele sunt preferatele mele si le mananc cu placere oricand.

 

INGREDIENTE

  • Cotlet sau pulpa de porc feliata (cam 10 bucati);
  • 2 oua batute bine;
  • 1 tava cu pesmet amestecat cu faina.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele:

Se bat feliile de pulpa de porc cu ciocanelul de snitele, se tavalesc prin ouale batute bine, apoi prin pesmetul amestecat cu faina si se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc.

 Se servesc alaturi de salata de legume.

 

 

Pofta Buna!

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/08/snitele.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gulas cu carne de porc