Ceafa de porc la tigaie

de ella 87 in Porc, 6 Dec 2018 | 8182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceafa porc
  • 1 ceapa
  • 2 ardei kapia rosii
  • 2 catei usturoi
  • Boia
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Ulei
  • Vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la tigaie:

Portionam ceafa de porc (asta aveam prin frigider) in cubulete nu foarte mici, o tragem la tigaie in putin ulei, putin pana isi schimba culoarea. Turnam jumatate de pahar cu vin alb si acoperim cu un capac, lasam pana se patrunde tot lichidul.

Taiem ceapa solzisori o adaugam peste carne, amestecam, dupa punem si ardeiul taiat felii mai mici, usturoiul si mai adaugam putina apa.

Spre sfarsit cand s-au patruns, condimentam cu sare piper boia si cimbru si gata de devorat...am incercat si varianta aceasta, nu numai felia de friptura pe gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafă de porc marinată cu orez la cuptor