Ceafa de porc in sos alb servita cu cus-cus cu menta si rodie

de Bucataras Diana in Mancaruri cu carne, 16 Iul 2021 | 2017 vizualizari

 

Fiind sezonul gratarelor, mai tot timpul ramane carne de la gratar pe care nu mai ai placerea sa o mananci a doua zi - acum ne-a ramas niste ceafa de porc la gratar. I-am facut un sos cu smantana si o garnitura de cus-cus - a iesit un deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 3- 4 buc. ceafa de porc fara os la gratar
  • un dovlecel
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 200 ml smantana de gatit
  • 2 lingurite mujdei usturoi
  • Ulei
  • Sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in sos alb servita cu cus-cus cu menta si rodie:

Curatam si tocam legumele cubulete. Incingem 2 linguri de ulei si adaugam ceapa. Dupa ce se inmoaie, punem ardeiul si dovlecelul si le lasam pana se inmoaie, amestecand din cand in cand. Adaugam smantana de gatit, potrivim gustul de sare si piper si lasam sa fiarba circa 5 minute, apoi punem mujdeiul de usturoi si ceafa taiata cubulete. Mai lasam cateva minute pe foc apoi servim cu cus-cus cu menta si rodie - pregătit astfel: https://m.bucataras.ro/retete/cuscus-cu-menta-si-rodie-95530.html
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in sos alb servita cu cus-cus cu menta si rodie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kefta Mkaouara (Tajine cu chiftele si oua, in sos de rosii)