Ceafa de porc festiva

de Panacris in Porc, 2 Ian 2013 | 4487 vizualizari

 

O noua varianta a cefei de porc a la Ancuta;)

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc 1000 g,
  • ceapa rosie 2 bucati,
  • ciuperci champignon 500 g,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • cimbru uscat,
  • ulei 
  • vin alb demisec
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc festiva:

Ceafa se feliaza, pana aproape de baza, in cca. 8 felii. Ceapa se curata si se taie felii. In crestaturile cefei, se pun felii de ceapa, ciupercile curatate si feliate. Se maseaza apoi ceafa cu sare, piper si cimbru. Se aseaza ceafa intr-un vas de lut, care in prealabil, a fost cufundat in apa rece cca 20 de minute, se stropeste cu ulei de masline,vin albe demisec, se acopera si se da la cuptor cca. 45 de minute la foc mic. Se serveste, rece sau calda,  ca atare sau cu salata varza murata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc festiva" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit